We hebben elkaar gevonden als meisjes met dezelfde erotische gevoeligheden en we komen soms samen in Gent, voor een (heel) gezellig samenzijn. En we nodigen hierbij dikwijls nog een extra vrouw uit. Gezien de prachtige locatie en het opgebouwde verlangen voelen deze dagen steeds als te kort aan…

We hebben een prachtige locatie gevonden met een droom van een kamer. Ingericht met sensuele materialen in sensuele tinten. Velours langs de wanden, gedeeltelijk donkere marmer, sfeervolle verlichting, houten vloeren. Heel ruim, met een gigantisch rond hemelbed in het midden. Een stevig verwarmd waterbed… Zachte zeteltjes, om in uit te rusten of wat te zitten kijken. Met een grote discrete spiegel boven het bed, die niet stoort omdat hij hoog genoeg hangt en omzoomd wordt met stijlvolle draperieën. Er is een groot tv scherm, met prikkelende kanalen en een dvd speler. Er is ook een grote moderne jacuzzi in de kamer, waar je zeker met zes in kan en waar je krachtige bubbeltjes in kan maken. Er is zelfs een Turks stoombad en een sauna, afsluitbaar met een glazen deur, zodat we ook daar in kunnen genieten (of elkaar verwennen). Kortom, deze beloftevolle omgeving is werkelijk het einde.

We hebben 1 kerel mee, een professioneel masseur en ons manusje van alles. Hij kan de kamer in orde brengen en opruimen. Hij kan ook de gebeurlijke speeltjes reinigen. En hij kan ons ook masseren als we wat moe zijn, of voor onze lust.

We hebben afgesproken om lief en zacht te zijn met elkaar. Intimiteit en sensualiteit zal voorop staan, maar er hoeft voor een keer ook geen grens te staan op zuivere lichamelijkheid, op doorgedreven verwenning en pure seks. Onze onbevangenheid en beslistheid zal onze lichamen vast doen trillen van erotisch verlangen. Het wordt zuivere lust, experimentele liefde en erotische extase! Dit betekent ook dat we elkaars benen durven spreiden, in elkaar durven dringen, elkaar durven vingeren, likken, beminnen zonder enige schroom of terughoudendheid. Maar tegelijk ook zonder opdringerigheid en met aandacht voor hygiene.

Door sommigen gezien als verboden liefde en zeer ondeugend, is het in werkelijkheid uiterst beminnelijk en bevrijdend. Vrijheid, respect voor elkaar, geen taboes, oprechtheid en wellust zijn hierin de sleutelbegrippen. Tolerantie, verdraagzaamheid, zachtaardigheid en beminnelijkheid is het motto, samen met een zuiver tantra gevoel…

We doen alleen wat leuk en aangenaam is en waar iedereen zich goed in voelt, zonder enige druk. Samen baden, elkaar masseren met fijne olie, elkaar intens beminnen, enz…zoals in een geile droom… We hebben er een blog over geschreven waar we veel details in samengebracht hebben (bidating.gofreeserve.com)