Holland BiCon 2012 “Bi in Beelden” strijkt neer in Rotterdam

De grootste bijeenkomst voor biseksuele vrouwen en mannen van Nederland vindt van 9 tot 11 november plaats in Rotterdam.

De jaarlijkse bicon, georganiseerd door het Landelijk Netwerk Biseksualiteit (LNBi), zet aan tot denken, geeft voorbeelden en is de plek om elkaar te ontmoeten. Discussies over seksuele diversiteit en zichtbaarheid en de beeldvorming in de media vinden plaats tijdens de forumdiscussie op de zaterdagmiddag. Aan de forumdiscussie nemen deel Irene Hemelaar van Progay (bekend van de Amsterdamse Gaypride en de botenparade), Cees van der Pluijm, columnist van de Gaykrant en Anneke Weerst, fotomodel, actrice, schrijver.

Biseksuele vrouwen en mannen hebben voorbeelden nodig, niet van hoe het moet, maar van hoe het kan. En deze voorbeelden zijn op de Holland BiCon in ruime mate te vinden.

Naast het forum zijn er workshops, optredens en is er veel ruimte voor ontmoeten en uiteraard DJ Manu Tavares die de zaterdagavond afsluit.

De Holland BiCon begint vrijdagavond maar wordt officieel door wethouder Korrie Louwes geopend op zaterdagmorgen om half elf in café Praag/Sissi, Schiedamsesingel 175 in Rotterdam.

Alle informatie is beschikbaar op en inschrijven kan nog via www.hollandbicon.nl.