Leuke vrouw gezocht

  • Ger en Har

    Gezocht: lieve, spontane en niet rokende vrouw, voor een vaste vriendschap/relatie, die houdt van natuur, rust, ruimte, fietsen, wandelen en/of zwemmen en die daarnaast haar eigen bezigheden en hobby’s heeft. Die als het klikt en mogelijk is eventueel samen wil wonen, samen dingen wil ondernemen en er voor elkaar wil zijn en zorgen. Daarbij zijn uiterlijk, leeftijd, lichte beperking, woonplaats, e.d. echt niet van belang.

    Wie zoekt jou? Dat zijn wij: een dito stel van 50+, zonder kinderen, wonen in een natuurrijke omgeving in Noord Nederland. Wij hebben ruimte in ons hart, huis en leven voor jou. We zoeken een leuke vrouw om van te houden, veel mee samen te doen, gezellig samenzijn, lachen, huilen, wandelen, fietsen, zwemmen, met elkaar te knuffelen, vrijen, gewoon genieten van alles wat het leven te bieden heeft.

    Lijkt dit je wat dan hopen we iets van je te horen het verplicht je tot niets.

    Als het klikt willen wij er echt voor gaan en jij?

  • H en M

    Dag Ger en Har.

    Wij zijn een stel als jullie die ook overwegen om onze relatie met elkaar te vergroten met iemand erbij. Om het maar eens heel simpel te zeggen. Misschien is het leuk om daarover samen eens van gedachten te wisselen. Met zijn vieren. Wij wonen ook in het noorden en zijn even boven de zestig.

    H&M

  • Ger en Har

    Hallo H en M,

    Leuk om een reactie van jullie te krijgen. Met zijn vieren van gedachten wisselen lijkt ons een goed idee.

    Voor verder contact hierbij ons emailadres gerhar45@hotmail.com

    We horen graag meer van jullie.

    Groeten Ger en Har